DE LA FINELE LUI AUGUST – Șef nou la Direcția Silvică Maramureș

394

Direcția Silvică Maramureș are un nou director începând cu data de 26 august. Este vorba despre ing. Daniel Paicu, cel care a luat locul inginerului Indrei Dumitrean.

Despre Paicu Daniel Alexandru știm că a fost șeful Ocolului Silvic Groșii Țibleșului, iar din 02.08.2018 a fost șef ocol Firiza. Dintr-o declarație de avere din 2017 aflăm că noul director al DSV Maramureș deține mai multe terenuri forestiere, respectiv terenuri intravilane în Tăuții Măgherăuș, dar și un apartament în Baia Mare, respectiv o casă în Tăuții Măgherăuș.

Conform informațiilor oficiale, Direcția Silvică Maramureș are ca obiectiv primordial aplicarea strategiei naționale în domeniul silviculturii vizând apărarea, conservarea și dezvoltarea durabilă a fondului forestier, gospodărirea corespunzătoare a fondurilor cinegetice aflate in administrare, precum și valorificarea altor produse nelemnoase ale pădurii în consens cu legislația în vigoare.

De pe siteul oficial al instituției aflăm că „exercitarea atribuțiilor de dezvoltare durabilă a fondului forestier proprietate publică a statului, a celui proprietate publică a unităților administrativ teritoriale sau proprietate privata asigurand servicii publice cu specific silvic se face prin personalul Directiei Silvice, respectiv salariatii celor 13 subunitati din subordinea sa”.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here