D’ALE POLITICII – Excluderi la Partidul Verzilor

323

Consiliul județean al filialei Maramureș a Partidului Verde comstată nule și ilegale comunicatele semnate de Silviu Dumitru și Constantin Damov de după data de 29 mai 2019, dată de la care secretariatul și secretarul general a fost suspendat prin decizie unică a președintelui ales, dr. ing Adi-Maria Luminița Șimoiu.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către conducerea Partidului Verde Maramureș. Președintele Vasile Tivadar a amintit că la data de 15 iunie 2019, a avut loc, în Sibiu, ședința
Consiliului Național al Partidului Verde (PV). Atunci s-a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea președintelui partidului de excludere a lui Silviu Dumitru din Partidul Verde.

„Odată cu excluderea din partid, Silviu Dumitru, temporar suspendat din funcția de Secretar General de la data de 29 mai a.c.) și-a pierdut această calitate. Silviu Dumitru are termen ca, până la data de 30 iunie a.c., sa predea gestiunea Secretariatului General împreună cu întreaga documentație, credentiale ale adreselor de mail si administrare platforme de comunicare on line, precum si însemnele partidului, noului Secretar General al Partidului, Adriana Niculescu, aleasă cu unanimitate de voturi în această funcție la Consiliul Național”, au anunțat Verzii maramureșeni.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here