CURSURI SUSPENDATE – Doi profesori și un elev, din școli diferite, confirmați cu Covid-19

819

Doi profesori și un elev au fost confirmați cu noul coronavirus, iar cursurile în clasele respective au fost suspendate pe o perioadă de 14 zile. 

“Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unui cadru didactic infectat cu virusul SARS-CoV-2 de la o unitate de învățămant din municipiul Sighetu Marmației. Cadrul didactic confirmat a desfășurat o singură oră de curs la Școala Gimnazială “George Coșbuc” din Sighetu Marmației, a purtat permanent mască și nu a intrat în contact cu alte cadr didactice sau colective de elevi”, a precizat Dan Bucă, purtătorul de cuvant al Prefecturii Maramureș. Cursurile pentru clasa respectivă au fost suspendate pentru două săptămani, iar elevii vor face orele doar online.

“Un elev de la Școala Gimnazială din Vișeu de Jos a fost confirmat pozitiv. DSP Maramureș efectuează ancheta epidemiologică și a dispus dezinfecția unității de învățămant. Și aici au fost luate măsurile specifice de protecție pentru cadrele didactice și elevi. Cursurile de la colectivul clasei din care face parte elevul au fost suspendate pentru o perioadă de 14 zile, iar elevii vor desfășura orele de curs online”, a mai precizat Dan Bucă.

Al doilea profesor confirmat este un cadru didactic de la Școala Gimnazială “George Coșbuc” din Baia Mare, iar acesta a respectat toate măsurile de protecție impuse de autorități. Cursurile pentru clasa respectivă au fost suspendate pentru 14 zile.

Ana-Maria HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here