CUPA ROMÂNIEI MARAMUREȘ (OPTIMI) – CSM Sighet joacă acasă, Șomcuta Mare în deplasare. Vezi programul meciurilor

300

Miercuri, 25 septembrie, de la ora 16.30, se vor disputa meciurile din cadrul optimilor Cupei României la fotbal, faza județeană, ediția 2019/2020. După disputarea partidelor din turul anterior (șaisprezecimi de finală), în competiție au rămas 15 echipe din Liga 4 și una singură din Liga 5, ACS Satu Nou de Jos.

În urma tragerii la sorți care a avut loc miercuri, 18 septembrie, la sediul Asociației Județene de Fotbal Maramureș, s-au stabilit partidele din a treia etapă a Cupei României în Maramureș, cea a optimilor. În această fază, lidera Seriei Nord din Liga 4, CSM Sighetul Marmației, va juca pe teren propriu, în timp ce echipa de pe primul loc în Seria Sud, Progresul Șomcuta Mare, va evolua în deplasare.

Programul meciurilor din optimile Cupei României (faza județeană);

– CSO Borșa – ACS Salina Ocna Șugatag;

– ACS Bradul Vișeu de Sus – Unirea Șișești;

– CSM Sighetu Marmației – CS Viitorul Ulmeni;

– CS Seini – CS Progresul Șomcuta Mare;

– AS Nistru – CS FC Suciu de Sus;

– AS Remeți – ACS Bradul Groșii Țibleșului;

– CS Fărcașa – ACS Avântul Bârsana;

– ACS Satu Nou de Jos – CSO Minerul Baia Sprie.

“Cheltuielile legate de baremul de arbitraj vor fi suportate de ambele echipe, în mod egal, la nivelul Ligii a patra (120 lei – arbitrul, 200 lei – asistenții, 100 lei – observatorul). Asistența medicală va fi asigurată și suportată de către echipa gazdă”, informează reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Dacă după 90 de minute de joc, rezultatul va fi de egalitate, atunci se vor mai disputa două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea persistă, se trece la lovituri de departajare.

“La meciurile cu prelungiri, echipele au dreptul și la a cincea schimbare, aceasta putând fi efectuată doar în timpul celor două reprize de prelungire. (Exemplu: dacă o echipă a efectuat trei schimbări în timpul regulamentar de joc – 90 de minute, are dreptul să facă schimbările 4 și 5 în cele două reprize de prelungire).

Atenție! La meciurile în care se întâlnesc două echipe de Liga 4, este obligatorie utilizarea juniorilor Under 21 (2 pe tot parcursul partidei). Regula nu se aplică atunci când se află față în față o echipă de Liga 4 și una de Liga 5”, precizează reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here