CUM NE FACEM DE RUȘINE – Un bărbat din Ferneziu a furat telefonul unui sportiv maghiar venit la Beach Handball

789

Iată un exemplu despre cum ne facem de rușine în afara țării, prin gesturi banale. Un cetățean din Ferneziu a furat telefonul unui sportiv maghiar venit la Beach Handball.

Duminică, 9 iunie, în jurul orelor 12.30, în timpul desfăşurării „Campionatului European de Beach Handball” din Baia Mare, jandarmii au fost sesizaţi de către un sportiv din cadrul echipei Ungariei, cu privire la faptul că i s-a furat un telefon mobil. Jandarmii au procedat la localizarea aparatului telefonic cu ajutorul sistemului de localizare GPS, s-au deplasat împreună cu reclamantul şi cu unul din organizatorii evenimentului sportiv în cartierul Ferneziu din Baia Mare unde în faţa unui local public au identificat o persoană de sex masculin din Baia Mare care avea acel telefon aspupra lui, telefon recunoscut de către cel care a reclamat furtul.

“În conformitate cu prevederile art. 61 din Codul de Procedură Penală, echipajul de jandarmi a întocmit un proces verbal cu aspectele constatate iar acesta împreună cu făptuitorul s-au predat organelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor. Telefonul a fost recuperat şi restitutit părţii vătămate. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”, a explicat maiorul Vasile Nicolae Radu, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here