CU OCHII PE ŞOFERI – Peste 70 de permise auto reţinute într-o săptămână de poliţiştii maramureșeni

469

Poliţiştii maramureşeni au fost zilnic la datorie şi au acţionat atât pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, cât şi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. S-a intervenit la 156 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, a ţinut să arate că în urma celor opt acțiuni punctuale de combatere a fenomenului infracțional, desfășurate de către poliţiştii Serviciului Rutier, cei din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, Poliţiei Baia Sprie şi Poliţiei Vişeu de Sus, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.850 lei.

“Poliţiştii au constatat 22 de infracțiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au reținut 73 de permise de conducere şi au retras 23 de certificate de înmatriculare. Activităţile specifice desfăşurate au dus la identificarea a 16 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi dispunerea unor măsuri privative de libertate faţă de 5 persoane. Totodată, au fost găsite patru persoane reclamate dispărute de la domiciliu, fiindu-le clarificată situaţia”, a aratat Metes.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here