CU MOPEDUL ÎN ȘANȚ – Tânăr de 23 de ani prins băut și fără permis

168

Cu mopedul şi alcoolul, în şanţ îţi e viitorul. A aflat asta un tânăr de 23 de ani din Suciu de Sus, care nu a oprit la indicațiile polițșiștilor de la Rutieră.

Incidentul a avut loc în 21 august, dată la care poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui moped condus prin centrul localităţii. Bărbatul care conducea mopedul şi-a continuat deplasarea, dar nu pentru mult timp. După aproximativ 400 de metri, acesta a pierdut controlul vehiculului, a căzut în şanţ şi s-a rănit.

„A fost identificat un tânăr de 23 de ani, din Suciu de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here