CU BOSNIA-HERȚEGOVINA ÎN PLAY-OFF – Ce spun Cristian Fenici și Tudor Botea despre adversar

451

În urma tragerii la sorți efectuată ieri la sediul Federației Europene de Handbal, sorții au decis ca naționala masculină de seniori a României să dea piept cu Bosnia-Herțegovina, în primul play-off pentru calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor. Întâlnirea se va disputa tur-retur, în 16 și 19 aprilie. Tricolorii vor juca primul meci pe teren propriu.

Adversari direcți aseară în meciul CS Minaur – Politehnica Timișoara din Liga Zimbrilor, internaționalii Cristian Fenici și Tudor Botea au făcut, pentru AxaNews.ro, declarații referitoare la șansele României în dubla cu Bosnia-Herțegovina.

Cristian Fenici (Politehnica Timișoara): “Este un adversar dificil. Bosnia-Herțegovina participă la turneele ale competițiilor importante, așa cum tindem și noi să facem. Vom analiza adversarul foarte bine și sper să trecem de el. Este un adversar tare, dar sper ca sub comanda noilor antrenori să jucăm din ce în ce mai bine. Am făcut niște meciuri bune și la turneul din Italia, dar este clar că Bosnia-Herțegovina este un adversar de un alt calibru. Sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și să ne calificăm pentru următorul play-off”.

Tudor Botea (CS Minaur): “Bosnia-Hertegovina este un adversar tare, care are în componență handbaliști care evoluează în țari cu campionate puternice, cum sunt Germania și Franța. Cu siguranța va fi o dublă strânsă. Noi, împreună cu noua conducere tehnică a naționalei, avem speranțe că vom putea trece de cele două play-off-uri.

Programul partidelor din play-off: România – Bosnia-Herțegovina; Turcia – Rusia; Polonia – Lituania; Israel – Letonia.

Echipele calificate vor juca un al doilea play-off, programat pentru luna iunie, în compania echipelor clasate pe pozițiile 4-20 (exceptând Danemarca) la Campionatul European 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here