CRUNTĂ SOARTĂ – Cine este tânărul decedat la Fersig. Firul vieții lui Dănuț a fost curmat brusc (FOTO)

3260

Victima groaznicului accident de la Fersig se numește Dănuț Ionuț. Era de loc din Fersig, avea 20 de ani și avea toată viața înainte.

Tânărul era student în Baia Mare (anterior elev al Colegiului Economic Nicolae Titulescu) și muncea la stațiunea Șuior. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe. Acestea sunt cutremurătoare.

“Cata durere poate sa fie atunci cand pleaca dintre noi un tanar cu tot viitorul in fata….. Nu te vom uita niciodata, suflet bun! Condoleante familiei!”, a scris Adela.

“Dormi in pace suflet drag! Dănuț …Dumnezeu sa te odihnească în pace ! Prea tanar …prea repede ai plecat! Te vom iubi mereu !”, a scris și Codruța.

“De ce a trebuit să moară acest suflet nevinovat?Ale cui păcate le plătește? Nu vom afla niciodată; sau poate vom afla candva! Dumnezeu să re odihnească suflet drag si nobil.”, a scris și Ioan.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!

Cătă ȚINEGHE

Citește și

ACTUALIZARE 2 – ACCIDENT FEROVIAR – Mașină spulberată de tren în Maramureș. Un tanar de 20 de ani a murit după ce a fost efectiv proiectat în afara autoturismului (FOTO)

5 COMENTARII

    • Si daca era ceata nu trebuia sa fie mai atent decat de obicei? Din cate stiu la apropierea de trecerile la nivel cu calea ferata mecanicii locomotivelor folosesc semnalele acustice (care, slava Domnului dunt destul de puternice pebtru a fi auzite de departe). Asa ca aici a fost crasa neatentie (probabil si muzica pusa la un nivel ridicat) si atunci adio oprire sa se asigure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here