CRIMĂ BAIA MARE – Agresivitate extremă la Meda! Un bărbat a murit după ce a fost bătut măr de un tâlhar

2237

Nu se mai liniștesc spiritele în Baia Mare! Un nou caz de violență extremă s-a consumat zilele trecute în cartierul Meda.

Un băimărean în vârstă de 59 de ani se deplasa, în stare de ebrietate, pe o alee dintre blocuri. La un moment dat, în fața sa au apărut doi cetățeni de etnie romă, care se aflau pe bicicletă. Unul dintre bicicliști s-a dezechilibrat și l-a înjurat pe pietonul apărut în calea sa. La un moment dat, biciclistul de etnie romă a sărit la bătaie, clipă în care pietonul a încercat să se apere. Nu a reușit, întrucât țiganul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, la nivelul capului. În urma loviturilor încasate, bărbatul s-a prăbușit pe beton, lovindu-se cu capul de asfalt. Trecătorii au sunat la 112, astfel că victima a fost transportată la Spitalul Județean. Din păcate, starea sa s-a înrăutățit, bărbatul decedând după trei zile.

Cazul a fost preluat iniţial de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală gravă şi tâlhărie, cu autori necunoscuţi. Însă, cum a survenit decesul, încadrarea s-a schimbat în lovituri cauzatoare de moarte, iar cazul se află, în prezent, în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Între timp, cei doi au fost identificați, iar unul dintre ei a și fost arestat. “La data de 19 iulie, politia a fost sesizata despre o agresiune comisa asupra unui bărbat, pe o strada din municipiul Baia Mare. Victima, un bărbat de 59 de ani, a decedat la spital trei zile mai târziu, iar in urma autopsiei s-a stabilit ca moartea acestuia a fost violenta, leziunile suferite fiind produse prin lovire. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificata de polițiști iar ieri, 23 iulie, instanta a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Este vorba despre un băimărean in vârstă de 30 de ani”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here