COVID PESTE TOT – Patru angajați ai Direcției pentru Statistică, confirmați cu acest virus. COVID și la Primăria Vișeu de Jos

56

Coronavirus peste tot. Patru angajați ai Direcției Județene de Statistică Maramureș au fost confirmați cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, care a precizat că la această instituție a fost declarat focar de COVID. 

A fost efectuată dezinfecția, se face ancheta epidemiologică. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau la locația declarată. În continuare autoritățile solicită maramureșenilor să aibă grijă la respectarea măsurilor de protecție individuală, să păstreze distanțarea socială recomandată și să se spele pe mâini cat mai des posibil.

În 14 octombrie cinci  angajați ai Primăriei Vișeu de Jos au fost depistați pozitiv la testarea pentru coronavirus.  Primarul Găvrilă Șimon a precizat că a fost sesizat de îndată DSP Maramureș și cei 5 angajati au fost izolati si carantinati.

„S-a trecut imediat la testarea tuturor angajatilor si se va permite accesul in sediul institutiei doar acelor angajati care nu sunt infectati. Totodata s-a efectuat dezinfectia completa a sediului Primariei inca din seara zilei de ieri.  Activitatea Primariei va fi restransa si periodic se vor repeta testarile inclusiv pentrru angajatii care nu sunt infectati in acest moment.  Accesul in Primarie al cetatenilor se va permite doar cu respectarea tuturor masurilor de protectie(masca, dezinfectare,distantare) si doar pentru problemele foarte importante si care nu sufera amanare. In rest sediul Primariei va fi inchis.

Ne cerem scuze pentru acest incovenient si vrem sa va asiguram de maxima noastra responsabilitate.  De asemenea revin cu rugamintea pentru toti cetatenii comunei sa incerce sa se protejeze si sa respecte toate masurile impuse de catre autoritati. Precizez ca atat in Viseu de Jos dar si in Viseu de Sus sunt o multime de cetateni infectati si doar respectand toate masurile de protectie putem ramane sanatosi”, a arătat Șimon.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here