CORONAVIRUS – Crește numărul școlilor din Maramureș unde se face școală exclusiv online

49
Un lucru deloc încurajator este cel referitor la faptul că numărul unităților de învățământ unde se face școală exclusiv online este în creștere la nivel de județ. Rezcent, CJSU Maramureș a aprobat noile scenarii de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar. 
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș ține să precizeze că fiecare scenariu transmis de către unitățile de învățământ a avut aviz primit de la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Direcția de Sănătate Publică Maramureș.
Președintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur, a ținut să puncteze unitățile de învățământ care își vor desfășura activitățile școlare în scenariul 3, cu participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități / lecții online, respectiv Școala Gimnazială Bogdan Vodă, Școala Gimnazială Desești, Școala Primară Hărnicești, Școala Gimnazială Mara, Școala Gimnazială nr. 1, Liceul Tehnologic Poienile de sub Munte, cu structurile aferente și anume  grădinița cu program normal centru, grădinița cu program normal Nejni Crai 1, grădinița cu program normal Nejni Crai 2, grădinița cu program normal Potocina, grădinița cu program normal Zacvasnita II, școala Gimnazială nr. 3 Poienile de sub Munte,  Școala primară Cornatea, Școala Primară Pentaia, Școala Primară Solotianei și Grădinița cu program normal Horb 1.
În scenariul 2 avem 89 de unități de învământ, iar în scenariul I, adică toți elevii merg la școală sunt 293 de școli.
Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here