CORONAVIRUS – Caz confirmat azi la Budești

1875

După Borșa și Baia Mare acum știm că avem un caz de coronavirus și la Budești. Primăria condusă de Liviu Tamaș a anunțat budeștenii despre acest caz confirmat chiar în cursul zilei de 1 aprilie.

„Datorită faptului că astăzi în comuna noastră a fost confirmat un caz pozitiv, asimptomatic, de infectare cu virusul COVID -19, persoana în cauză fiind transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, vă rugăm să stați în case și să respectați măsurile impuse de către autorități pentru evitarea răspândirii virusului.

În funcție de ancheta epidemiologică efectuată de către DSP vă vom informa despre evoluția cazului. Este important ca în această perioadă ,destul de dificilă pentru fiecare dintre noi , să ne păstrăm calmul și să încercăm să ne menținem informați și responsabili atât față de noi cât și față de cei apropiați pentru a putea depăși cu bine această perioadă stresantă”, precizează reprezentanții Primăriei Budești.

Dragoș HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Ce face-ți dacă nu śti-ți nimic ? Nu vă este ruśine de loc ? Doar eu știu ce se întîmplă nu handicapatul îsta de Primar .O să vede-ți voi cu tv .de acuma .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here