CONVOCATĂ LA NAȚIONALĂ – Andreea Popa (CS Minaur) își continuă ascensiunea

254

Echipa naționala feminină de senioare a României se pregătește să ia startul într-o nouă campanie de calificare pentru Campionatul European 2020. Echipa condusă de Tomas Ryde și Costică Buceschi va debuta în această campanie pe teren propriu împotriva Ucrainei, meci programat să aibă loc în Sala “D. P. Colibași” din Brașov, pe 25 septembrie, ora 18.30.  Apoi, duminică, 29 septembrie, de la ora 18, tricolorele vor juca la Torshavn, cu Insulele Feroe.

Printre cele 21 de handbaliste convocate pentru acest meci se află și conducătorul de joc de la CS Minaur, Andreea Popa. După ce a impresionat la naționala de tineret, băimăreanca a avut un start excelent în Liga Florilor și prezența în lotul României pentru meciurile cu Ucraina și Feroe vine ca o consecință firească a jocului prestat de ea. Din lotul pentru cele două partide face parte încă o jucătoare de la Minaur, Anca Polocoșer. Gruparea băimăreană mai este reprezentată la naționala de senioare de antrenorul Costică Buceschi.

A fost convocată și Cristina Neagu, deși n-a mai jucat un meci de câteva luni bune.

Lotul României: Denisa Dedu, Laura Moisă, Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Crina Pintea (CSM București), Andreea Adespii, Raluca Băcăoanu, Diana Ciucă, Yuliya Dumanska, Cristina Florica, Mădălina Zamfirescu (SCM Râmnicu Vâlcea), Eliza Buceschi, Daria Bucur, Cristina Laslo (Corona Brașov), Bianca Tiron, Aneta Udriștoiu (Dunărea Brăila), Andreea Popa, Andreea Polocoșer (Minaur Baia Mare), Valentina Ardean Elisei (Gloria Bistrița), Lorena Ostase (CSM Slatina), Ana Maria Popa (SCM Gloria Buzău). Antrenori Tomas Ryde și Costică Buceschi.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here