CONTROL – 170 mc material lemnos confiscați de polițiști, în Seini (FOTO)

196

O societate comercială din Seini a primit trei sancţiuni contravenţionale pentru nereguli constatate de poliţişti la un depozit de material lemnos.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, Ocolului Silvic Tăuții Măgherăuș au acționat în aceste zile pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic.

Acum, aceste controale au vizat un depozit de material lemnos ce aparţine unei societăţi comerciale din Seini, unde poliţiştii au verificat modul în care operatorul economic respectă normele referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase.

“În urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale la Legea nr. 171/2010 rep. privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, în valoare totală de 11.000 lei. Totodată au fost dispuse măsuri complementare de confiscare a cantității totale de 170,27 mc materiale lemnoase, cu o valoare totală de peste 62.000 lei, din care 27,711 mc faptic și 142,56 mc valoric”, a explicat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

La activităţi a participat şi un elev din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan″ Cluj-Napoca.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here