CONTROALE – Poliţiştii din Ocna Şugatag au făcut prăpăd – Multe amenzi pentru viteză prea mare

931

Drumurile recent modernizate fac ca tot mai mulţi şoferi să apese prea tare pedala de acceleraţie şi de aici viteze de 80-90 km/h în zone unde limita maximă admisă este de 50 km la oră. Poliţiştii Secției 5 Ocna Șugatag au oprit, în 19 aprilie, pentru control mai multe autovehicule şi au aplicat 24 de sancţiuni conducătorilor auto care nu au respectat normele legale în domeniu. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 7.000 lei.

Apoi, poliţiştii din Baia Sprie şi cei din Şişeşti au acţionat, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, pentru depistarea acelor şoferi care conduc autovehicule cu defecţiuni tehnice. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 3 500 lei, au fost reţinute două permise de conducere, ambele pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare, toate pentru defecţiuni tehnice la sistemul de direcţie.

Poliţiştii rutieri recomandă încă o dată şoferilor să respecte regulile de circulaţie atât pentru a nu fi sancţionaţi, cât mai ales pentru a ajunge la destinaţie în siguranţă!

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here