CONTROALE ÎN BAIA SPRIE – Poliţia Rutieră a făcut ‘prăpăd’ printre şoferi

2430

Drumul care leagă municipiul Baia Mare de oraşul Baia Sprie este unul care îi face pe foarte mulţi şoferi să apese mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie, dar şi să se angajeze în efectuarea unor depăşiri neregulamentare care port conduce la accidente rutiere grave.

Poliţiştii din Baia Sprie au continuat activităţile pe drumurile publice pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier. În perioada 10 – 12 martie aceştia au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie pe fondul efectuării depăşirilor neregulamentare. În total au fost opriţi pentru verificări conducătorii a 34 de autovehicule şi pentru neregulile constatate au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 6 700 de lei.

IPJ Maramureş a mai precizat că un număr de patru conducători auto care s-au angajat în efectuarea unor depăşiri neregulamentare au rămas fără permise de conducere. Poliţiştii reamintesc şoferilor că orice depăşire neregulamentară este riscantă şi le pune viaţa în pericol atât lor cât şi altor participanţi la trafic. Decât să deveniţi victime, mai bine ajungeţi mai târziu la destinaţie!

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here