CONTROALE CU PISTOLUL – A curs cu amenzi pe DN18 Giulești -Sighet pentru viteză excesivă

339

La Borşa, Ocna Şugatag, Copalnic-Mănăştur sau Satulung, poliţiştii au făcut verificări în trafic. În total 116 amenzi aplicate, 10 certificate de înmatriculare reţinute, 9 permise de conducere suspendate şi trei seturi de plăcuţe de înmatriculare ridicate, toate acestea reprezentând rezultatul în cifre al acţiunilor poliţiştilor rutieri maramureşeni, derulate ieri pe drumurile publice din judeţ. 

În vizorul celor de la Rutieră s-a aflat un drum extrem de circulat și anume DN 18 Giulești – Sighet, aici poliţiştii Serviciului Rutier, în colaborare cu cei de la Secția 5 Poliție Rurală Ocna-Șugatag acţionând pentru combaterea excesului de viteză, utilizând aparatele radar din dotare şi Pistolul TruCam.

90% din totalul sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar în şapte cazuri poliţiştii au aplicat şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce.

La Copalnic Mănăştur, poliţiştii au verificat conducătorii auto care efectuează transport rutier public de persoane cu capacitatea de transport de peste 8+1 locuri şi i-au sancţionat pe cei care n-au respectat prevederile legale în domeniu, inclusiv pentru neinformarea pasagerilor privind obligativitatea folosirii centurii de siguranță.

La Satulung a fost în trafic Registrul Auto Român, împreună cu polițiștii rutieri, fiind reținute cinci certificate de înmatriculare pentru lipsa valabilităţii inspecţiei tehnice periodice sau pentru defecţiuni tehnice constatate.

În Borşa polițiștii rutieri au acţionat pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care încalcă normele rutiere, rezultatul fiind suspendarea a două permise de conducere, reţinerea a două certificate de înmatriculare dar şi a plăcuţelor de înmatriculare.
Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate ieri de poliţiştii rutieri depăşeşte 67.000 de lei.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here