CONTRABANDIST RECLAMAT PRIN 112 – Ţigarete de contrabandă confiscate la Petrova

1071
Poliţiştii Secţiei 4 Leordina au identificat în data de 6 iunie o cantitate impresionantă de ţigări de contrabandă. Totul a plecat după ce, prin apelul unic de urgenţă 112, a fost primită o sesizare în acest sens. 
„Prima tranşă de ţigări, respectiv 5.220 pachete au fost descoperite într-un autoturism cu numere de înmatriculare false, aflat în curtea unui imobil din Petrova.  S-a constituit o echipă de cercetare complexă care a continuat investigaţiile şi căutările astfel că, pe un teren cu vegetaţie înaltă din apropierea aceluiaşi imobil, poliţiştii au descoperit alte 7.220 pachete de ţigări de contrabandă.
În total au fost ridicate în vederea confiscării 248.880 de ţigarete, în valoare totală de 124.400 lei. Totodată autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Vişeu de Sus”, a arătat Florina Metes, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi pentru identificarea autorilor.
Mai multe stiri pe Axanews.ro
Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here