CONTRABANDĂ LA BIRT – O mie și una de… pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiști

73

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș continuă acțiunile  pentru depistarea persoanelor implicate în activități infracționale de contrabandă cu țigări. Un bărbat domiciliat în comuna Valea Chioarului, care deținea în vederea comercializării o cantitate însemnată de țigări de contrabandă, a fost prins în flagrant de oamenii legii.

„În fapt, activitățile polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au dus la identificarea unui bărbat, în vârstă de 68 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări. Pe raza comunei Valea Chioarului, la sediul întreprinderii familiale pe care o administrează, polițiștii au găsit peste 20.000 de țigări de diferite mărci, care trebuiau supuse unui regim vamal. Întrucât polițiștii au stabilit că cele 1001  pachete cu țigări erau de contrabandă, au dispus ridicarea lor în vederea confiscării”, precizează IPJ MM.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și dispunerea măsurilor legale.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here