CONTRABANDĂ ÎN REPEDEA – Țigări în valoare de 40.000 lei confiscate de polițiștii de frontieră

449

În data de 1 noiembrie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontieră Poienile de sub Munte a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.00, un echipaj al poliției de frontieră aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a oprit pentru control, într-o zonă muntoasă de pe raza localității Repedea, județul Maramureș, un autoturism de teren marca Isuzu, condus de un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acesteia, mai multe colete cu țigări, fapt pentru care persoana în cauză și mașina au fost duse la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 3.440 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 40.300 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here