CONTRABANDĂ FEROVIARĂ – Maramureşeni găsiţi cu ţigări de contrabandă pe tren (FOTO)

541

Zilele trecute, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița împreună cu posturile de polițe transporturi feroviare arondate au acționate pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de contrabandă cu țigarete.

În urma controlului efectuat în trenul Regio 4111 care circula pe relația Coșbuc – Beclean, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Beclean au depistat un bărbat, de 42 ani, din județul Maramureș care transporta într-o geantă o mie de țigarete, despre care exista suspiciunea că ar proveni din contrabandă. “Țigaretele au fost ridicate în vederea indisponibilizării. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 300 lei”, a explicat Crina Maria Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud.

# Ţigări de peste 3.000 de lei
Totodată, cu ocazia controalelor efectuate în trenul Regio 4136, care circula pe relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița împreună cu polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Salva au identificat un bărbat, de 33 ani, din județul Maramureș care transporta 6.080 de țigarete, în mai multe genți, susceptibile a proveni din contrabandă. “Și în acest caz țigaretele au fost indisponibilizate, iar prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 3.050 lei. În ambele cauze, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă”, a explicat Crina Maria Sîrb.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here