CONTRABANDĂ DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR – Urmărire în trafic în Bistra pentru a prinde infractori – FOTO

521

În data de 14 februarie, un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Mercedes ML, înmatriculat în Franța.

Conducătorul autoturismului a ignorat semnalele efectuate de către lucrătorii ITPF Sighetu Marmaţiei, continuându-și deplasarea în mare viteză spre localitatea Bistra. Polițiștii de frontieră au trecut la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată. Pe timpul deplasării, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, oprindu-se intr-un imobil de pe marginea drumului.

# Ţigări de 174.000 lei confiscate
Din primele verificări, în mașină au fost observate mai multe colete cu țigări, drept urmare mașina a fost dusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. “În urma inventarierii țigărilor descoperite, a rezultat cantitatea de 14.860 pachete de țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 174.000 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul a fost indisponibilizat, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun”, au precizat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here