CONTRABANDĂ – Colete cu țigări ucrainene găsite abandonate la Sighet și Vișeu

400

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Valea Vișeului au descoperit, în zona de responsabilitate, abandonate, șapte colete voluminoase ce conțineau țigări provenite din contrabandă.

Radu Lungu, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, a precizat că baxurile au fost transportate la sediul sectorului, iar în urma inventarierii a rezultata cantitatea de 3.400 pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 39.700 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări în vederea depistării persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la raspundere a acestora.

“Tot în zona de responsabilitate, au descoperit un colet cu țigări și colegii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Polițiștii de frontieră din cadrul acestei structuri au observat cum un bărbat a abandonat un bax pe malul românesc al râului Tisa, după care s-a întors înot, pe teritoriul ucrainean.

În urma inventarierii coletului, s-a constatat că acesta conține 800 pachete țigări, marca Marble de proveniență ucraineană, în valoare de 9.360 lei”, a aratat Radu Lungu. Și în acest caz, țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here