CONFERINŢĂ ÎN BAIA MARE – „Tinerii în căutarea lui Hristos”

510

Vineri, 14 septembrie, de la ora 17.30, Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” Baia Mare va găzdui o conferinţă cu tema „Tinerii în căutarea lui Hristos”.

Aceasta va fi susţinută de către Danion Vasile.

Pe reţelele de socializare au apărut deja reacţii pozitive cu privire la respectiva manifestare.

„Mă bucur că se organizează în oraşul nostru astfel de evenimente. Chiar e nevoie de cineva care să le vorbească tinerilor despre teme de genul acesta. Cum se spune, tinerii sunt viitorul, iar pentru ca viitorul nostru să fie unul OK, atunci trebuie să ne asigurăm că tinerii sunt pe drumul cel bun”, scrie Adriana, o băimăreancă.

„Am mai participat la astfel de conferinţe în ultimii ani şi m-am folosit foarte mult în urma lor. Dau ca exemplu mai ales conferinţele despre Sfinţii Închisorilor, din 2011 şi 2013, care m-au zguduit, pe o parte, în urma informaţiilor pe care le-am aflat despre cele petrecute în temniţele comuniste. În plus, o mare bucurie a fost şi că m-am putut închina sfintelor moaşte de la Aiud care au fost aduse spre închinare în timpul respectivelor conferinţe. Aşadar, pentru mine a fost o bucurie aparte să asist şi la altceva decât evenimentele cu care suntem obişnuiţi de obicei. Consider că astfel de conferinţe sunt binevenite oricând şi e nevoie de ele mai des”, precizează şi Vlad H.

Lavinia-Codruţa HERMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here