CONCURS DE VETERANI – Medalii obținute de înotătorii băimăreni în Ungaria

177

În perioada 13-14 aprilie, trei membri ai Asociației Club Sportiv “Gold Stars” Baia Mare au participat la concursul de înot, rezervat veteranilor, “Danube Cup Master Swimming Club’s Cup”. La competiția desfășurată în Budapesta (Ungaria) s-au aliniat la start înotători legitimați la cluburi din nouă țări.

România a fost reprezentată de înotătorii Delia Ana Kovacs, Stoica Octavian Sorin și Istvan Hitter Istvan (Gold Stars Baia Mare), precum si de Bogdan Nicule și Liviu Bursuc (AS Club Sportiv Swimmania Cluj-Napoca).

O echipă fomată din componenți ai celor două cluburi (Sorin Octavian Stoica, Istvan Hitter, Liviu Bursuc și Bogdan Nicule) a cucerit medalia de aur în proba de ștafetă 4×50 m mixt. De asemenea, înotătorii băimăreni și-au îmbogățit palmaresul cu 12 medalii, 6 de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

#Rezultate înregistrate de băimăreni

– Delia Ana Kovacs (categoria 40-45 de ani): locul I (400 m liber, 400 m mixt, 50 m spate, 100 m spate și 100 m liber), locul II (200 m spate, 200 m mixt și 200 m liber);

– Sorin Octavian Stoica (35-39 de ani): locul III (800 m liber, 400 m liber și 200 m bras);

“Concursul a fost foarte bine organizat. A fost o provocare pentru noi să participăm la acest eveniment sportiv, având in vedere că au fost prezenți sportivi de la 64 de cluburi din nouă țări. Sperăm ca de fiecare dată să obținem rezultate notabile la astfel de competiții.

Baieții au reușit un rezultat formidabil, ținând cont că și-au îmbunătățit cei mai buni timpi ai lor și chiar și-au realizat baremurile pentru participarea la Campionatele Mondiale Masters care vor avea loc în luna august, în Coreea de Sud”, a declarat Delia Ana Kovacs, vicepreședinte al Clubului Gold Stars Baia Mare.

 

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here