CONCERTELE TOAMNEI – Bucovina și Masterpiece, printre trupele așteptate în Baia Mare

238

Toamna aceasta vine cu concerte interesante pentru fanii muzicii rock din Baia Mare. Astfel, iubitorii acestui gen muzical vor putea să-i revadă pe rockerii de la Bucovina, precum și trupa tribut Metallica, Masterpiece.

Startul concertelor de toamnă a fost dat de cei de la GAV, o formație de heavy metal din Cluj Napoca, care a concertat în clubul Shadows, din Baia Mare, în 5 octombrie. În 12 octombrie, pe scenă va urca trupa Legion, din Seini, care abordează stilul hardcore metal și thrash și care anul acesta împlinește 25 de ani de activitate.

În 26 octombrie, vom avea ocazia să-i vedem pe clujenii de la Scars Of A Story, o trupă care îmbină metalcore-ul cu new age metal și post-hardcore. În aceeași seară, pe scenă vor urca și rockerii de la Before I Die, o trupă băimăreană de metalcore.

Pentru a face față cererii mari a fanilor, Bucovina urmează să susțină două concerte la începutul lunii noiembrie. Astfel, în 1 și 2 noiembrie, pe scena clubului Shadows din Baia Mare, vor suna acorduri de folk metal, iar Crivăț va face spectacol, cum a făcut-o de fiecare dată când a venit în orașul nostru.

În 16 noiembrie vine rândul clujenilor de la Altar să încingă atmosfera, iar la finalul lunii noiembrie va urca pe scenă trupa tribut Metallica, Masterpiece, care va concerta în 29 sau 30 noiembrie, data exactă a concertului urmand să fie anunțată cât de curand.

Cristina LUP

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here