CONCERT FOLK – Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, prezenți în Baia Mare

396

Duminică, 17 noiembrie, Baia Mare va fi gazda unui spectacol de folk mult așteptat de iubitorii acestui gen muzical. Pe scenă vor urca trei nume mari, îndrăgite de fani, respectiv Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu. Evenimentul va avea loc la restaurantul Gran Gala, începând cu ora 19.00.

Victor Socaciu a mărturisit că revine cu plăcere în Baia Mare și speră ca astfel de evenimente să fie mai dese în orașul nostru. “În principiu, la toate spectacolele mele vin cu aceeași ofertă care este filtrată în atâția și atâția ani de concerte și în general repetoriul meu este aproximativ același. Dar, din când în când, dacă mi se cere sau, alte ori, dacă simt nevoia, modific structura recitalului. Pentru Baia Mare, având în vedere că este un public select, iubitor al folk-ului mai profund, voi avea un recital construit pe aceste așteptări. Nu vor lipsi cântecele care m-au consacrat și pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, dar, pe lângă ele, o să aduc acele cântece care știu că prizează la public, uneori provoacă publicul și alte ori au adus o altă prospețime unui recital.

Am fost în cei 40 de ani de carieră, de multe ori în Baia Mare. Întotdeauna am dat de un public bun, un public rafinat, cunoscător al fenomenului folk, adică al muzicii și al poeziei românești în principal. Este o bucurie pentru mine să mă reîntâlnesc cu prieteni vechi, dar și cu prieteni noi pe care mi i-am făcut pe Facebook sau în alte circumstanțe. Eu măă aștept să fie bine primit și recitalul meu și aceste întâlniri să fie până la urmă mai dese în orașul dumneavoastră, pe care îl iubesc de când eram tânăr”, a declarat Victor Socaciu, pentru Axanews.ro.

Vasile Șeicaru se așteaptă ca seara de folk de duminică să fie una de succes și așteaptă iubitorii de folk în număr cât mai mare. “N-am pregatit nimic în mod special. Suntem în turneu aproape non stop. Vom aduce piesele noastre cunoscute de toată lumea, dar si una-două piese mai noi. Noi avem un program din care nu trebuie să lipseasca piesele foarte populare, foarte cunoscute. Din repertoriul cu care voi veni la Baia Mare, nu vor lipsi: Actorul, Aruncarea în valuri, La adio, Antiprimăvara, Din prea mult, sau prea putin, În orașul cu floare de tei, Dragostea destin străvechi. Am mai fost la Baia Mare, de foarte multe ori și am avut un mare succes. Sunt sigur că și de data aceasta va fi la fel, totul e să vină lumea la întâlnire. Noi vă așteptăm”, a declarat Vasile Șeicaru, pentru Axanews.ro.

FOTO vocea-olteniei.ro

Cristina LUP

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here