CONCERT DE WEEKEND – După 25 de ani, trupa Legion își ia adio de la fani

1118

Concertul de sâmbătă seara al trupei Legion, care marchează 25 de ani de activitate, nu este doar unul aniversar, ci și unul de adio. După mai bine de două decenii, rockerii de la Legion doresc să își ia rămas bun de la prietenii și fanii care le-au fost alături tot acest timp.

“Trecutul trupei Legion, cei care știu trupa, a fost unul destul de complicat, cu multe urcușuri și coborâșuri, din cauza problemelor pe care le-am avut în special cu toboșarii, de-a lungul timpului. Dar, am încercat să rămânem, în cei 25 de ani, oarecum în scena rockului românesc. Am hotărât că acesta este momentul în care trebuie să ne luăm adio, pentru că așa cum toate au un început, au și un sfârșit.

Acesta este sfârșitul activității trupei Legion, o activitate de 25 de ani de care suntem mândri cu toții. Ne-a făcut plăcere și am fost onorați să cântăm pe multe sccene din țara asta și să scoatem cateva materiale de care suntem extraordinar de mândri. Lucrurile iau sfarșit acum. Dar nu puteam să plecăm fără să ne luăm adio de la prietenii noștri, de la fanii noștri din Satu Mare și din Baia Mare, care au fost alături de noi și de fiecare dată au fost prezenți la concertele noastre.

Nu pot să închei fără să le mulțumesc foarte mult celor care au ascultat trupa Legion în acești 25 de ani și au fost alături de trupa Legion”, a declarat vocalistul trupei Legion, Rudolf Stauder. Concertul va avea loc în 12 octombrie, în Shadows Rock Bar din Baia Mare.

Cristina LUP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here