COMPETIŢIA FRUMUSEŢII – Zece concurente “se bat” pentru titlul de Miss Universitaria 2018. Ce pregătesc organizatorii

444

Liga Studenților ”Pintea Viteazul” (LSPV) organizează cea de-a X-a ediție a evenimentului „Miss Universitaria”, concurs care a reușit, de-a lungul timpului, să fascineze prin creativitate și unicitate.

În această ediție aniversară, zece studente vor concura pentru titlul de „Miss Universitaria 2018”. Concursul se va desfășura în data de 6 decembrie, la Casa Tineretului din Baia Mare (Strada Hortensiei nr. 2).

# Evaluarea se va face pe baza pe mai multe criterii
Organizatorii au anunţat că acest eveniment va fi un adevărat spectacol, întrucât tema pe care s-a construit concursul are la bază celebrarea edițiilor anterioare. Conceptul a fost realizat de George Pop, instructor și antrenor la Academia de Dans și Creație Galactic Dance – Baia Mare și de Mircea Gligor, actor la Teatru Municipal din Baia Mare. Așadar, se anunță o seară plină de surprize și momente spectaculoase, printre care se enumeră și momentul invitatului special, George Tănase.

“Cele zece concurente vor fi evaluate de către un juriu, care va evalua creativitatea, originalitatea, inteligența și nu în ultimul rând, frumusețea participantelor. Evenimentul va fi prezentat de Mircea Gligor, actor la Teatrul Municipal Baia Mare. Participarea la eveniment se face pe bază de invitații, care se pot găsi în sediul Ligii Studenților ”Pintea Viteazul” (Str. Victoriei nr. 76. Căminul 3, Sala A – parter), începând cu data de 3 decembrie 2018”, au explicat reprezentanţii LSPV.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here