CN DE ATLETISM PENTRU VETERANI – Medalii obținute de băimăreanca Delia Sabadîș

327

În ultimul weekend s-au desfășurat, în București, Campionatele Naționale în aer liber pentru atleții veterani. La acestă competiție, băimăreanca Delia Sabadîș, care a concurat pentru clubul Rapid București, a obținut rezultate remarcabile.

Sâmbătă, 28 august, în prima zi de concurs, Delia Sabadîș a terminat pe poziția a doua proba de 100 m plat, cu timpul de 17,45s, la categoria de vârstă 50 de ani. Duminică, 29 august, s-a clasat a doua la 200 m plat (36.37s) și a devenit campioană națională la săritura în lungime, cu 3,52 metri.

„A fost un concurs dificil, mai ales că am concurat pe o căldură infernală. Probele la care am luat startul s-au desfășurat între orele 12 și 15. Ținând cont de condițiile de pregătire pe care le avem în Baia Mare, rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare.

Important este că participăm la astfel de competiții și, cred eu, putem oferi tinerilor un exemplu demn de urmat. Voi participa și la Balcaniada pentru veterani, care se va desfășura, în București, în perioada 19-21 septembrie”, a declarat, pentru cotidianul „Glasul Maramureșului”, Delia Sabadîș.

La aceeași competiție, Iuliu Grec (CSM Baia Mare) a câștigat proba de 1.500 m și a terminat pe locul patru cursa de 5.000 m.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here