CLUBUL DE TURISM „CREASTA COCOȘULUI” – Expoziție de fotografie la Muzeul de Mineralogie

517

Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare organizează, în colaborare cu Clubul de Turism (CT) „Creasta Cocoșului” Baia Mare vernisajul expoziției de fotografie „Hoinari prin Carpați”. Manifestarea se va desfășura azi (marți, 2 octombrie), la ora 16.

În cadrul evenimentului va avea loc și lansarea albumului de fotografie “Clubul de Turism <<Creasta Cocoșului>> Baia Mare – 35 de ani de activitate”.

Clubul de Turism „Creasta Cocoșului” a fost înființat în septembrie 1983 de un grup de tineri din Baia Mare dornici de cunoaștere a mediului  înconjurător. Scopul acestei organizații non-profit este promovarea turismului montan și a utilizării durabile a resurselor naturale, dezvoltarea și susținerea turismului ecologic.

De-a lungul anilor, CT “Creasta Cocoșului” a participat la ecologizarea rezervațiilor naturale, acțiuni de plantări de arbori, marcări și refacere de trasee turistice, tabere de inițiere în orientare turistică și turism montan și concursuri specifice turismului montan.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here