CIPRIAN DANCIU – “Dacă cei care conduc clubul nu vor avea răbdare, vom rămâne cu amintirea frumoasă că Recea a jucat în Liga 2. Dacă se decide ca eu să fiu în continuare antrenor, rămân cu drag la echipă”

695

La finalul partidei ACSF Comuna Recea – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 3-4, antrenorul Ciprian Danciu a fost extrem de dezamăgit. Tehnicianul gazdelor spune că este nevoie de răbdare și timp pentru ca echipa pe care o pregătește să se obișnuiască cu Liga 2.

“Asta este echipa. Jucătorii s-au dăruit, dar suntem o echipă tânără, naivă probabil. Nu ne-am acomodat încă cu ritmul Ligii 2, facem greșeli copilărești în apărare. Nu luăm nici cele mai bune decizii la finalizare, azi am avut multe ocazii de gol. Mergem mai departe și sperăm că se va îmbunătăți și jocul și vor veni și rezultatele.

Noi am promovat în 9 august și abia atunci ne-am gândit la Liga 2, până atunci doar ne-am pregătit pentru barajul de promovare. Am avut un timp foarte scurt să formăm un club de Liga 2, acest lucru necesită timp. Dacă cei care conduc clubul nu vor avea răbdare să construim totul pas cu pas, echipa aceasta va cădea și vom rămâne cu amintirea frumoasă că Recea a jucat în Liga 2. Dacă se va decide ca eu să fiu în continuare antrenor, rămân cu drag la echipă. Dacă se va decide altceva, pentru binele jucătorilor și a clubului se poate face orice schimbare, eu nu țin de post. După doar trei etape în Liga 2 este greu de făcut o analiză obiectivă”, a declarat Ciprian Danciu.

Marius CÎMPIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here