CIFRELE ZILEI – Trei morți în ultimele 24 de ore în Maramureș, 648 de cazuri de coronavirus

66

Coronavirusul își cam face de cap prin Maramureș, numărul cazurilor noi confirmate fiind tot mai mare zilnic. Numărul persoanelor decedate de coronavirus în Maramureș continuă să crească de la o zi la alta, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte trei decese, două femei (categoria de vârstă 70-79 de ani, respectiv 60-69 de ani) și un bărbat din categoria de vârstă 50-59 de ani. Toate cele trei persoane decedate au prezentat comorbidități. 

La acest moment Maramureșul se „laudă„ cu nu mai puțin de 648 de cazuri de coronavirus, 40 de morți și 241 de persoane internate și aflate sub supraveghere medicală, 14 persoane confirmate pozitiv și aflate în izolare la domiciliu sau în locația declarată. Înb carantină la domiciliu sau în locația declarată avem 471 de persoane.

Autoritățile județene nu dau o statistică clară, pe localități, cu numărul de oameni infectați, deși sunt multe voci care cer aceste lucruri. Nu se știe cu exactitate nici numărul total de teste făcute de autorități pentru depistarea persoanelor bolnave de coronavirus la nivel de județ.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here