CIFRELE SPUN TOTUL – Aproape 100 de permise auto reținute într-o săptămână în Maramureș

368

Polițiștii maramureşeni au intervenit, săptămâna trecută, la aproape 300 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat aproape 1 317 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

IPJ Maramureș ține să arate că în perioada 20 – 26 ianuarie 2020 poliţiştii maramureşeni au organizat 33 de acţiuni punctuale, respectiv s-a intervenit la 295 de evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. În total au fost aplicate 1 317 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 525 000 lei.

„De asemenea, au fost prinse în flagrant 19 persoane în timp ce desfăşurau activităţi infracţionale şi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a trei persoane, care au fost prezentate instanţei fiind dispusă arestarea lor preventivă. Totodată, poliţiştii care au desfăşurat activităţi pe drumurile publice au constatat 16 infracțiuni rutiere, cele mai multe pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au reținut 98 de permise de conducere şi au retras 25 certificate de înmatriculare”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here