CIFRE – Peste 145 de firme de exercițiu participă la „Rivulus Dominarum Tineret”

282

În perioada 6-7 decembrie 2019 , Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, în parteneriat cu C.N.D.I.P.T. – Departament R.O.C.T., I.S.J.  Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Baia Mare, va organiza a XIII-a ediție a Târgului Firmelor de Exercițiu „Rivulus Dominarum Tineret”.

„Târgul Firmelor de Exercițiu „Rivulus Dominarum Tineret” reunește  profesori și elevi de la liceele cu profil Servicii, oferind elevilor oportunitatea de a-și crea și dezvolta abilități antreprenoriale și manageriale prin firma de exercițiu. La ediția din acest an participă 145 firme de exercițiu (59 firme de exercițiu cu stand și 86 firme de exercițiu fără stand), în calitate de concurenți, provenind din 40 licee economice și de profil, din municipiul București și 17 județe ale țării: Alba, Bihor, Bistrița Năsăud, Constanța, Cluj, Galați, Giurgiu, Iași, Ialomița, Maramureș, Satu Mare,  Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea și Vrancea.

Târgul este  organizat sub forma unui concurs, structurat pe 12 secțiuni. Firma de exercițiu reprezintă o metodă interactivă de învățare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial, o concepție modernă de integrare și aplicare interdisciplinară a cunoștințelor, o abordare a procesului de predare-învățare care asigură condiții pentru probarea și aprofundarea practică a competențelor dobândite de elevi în pregătirea profesională”, precizează organizatorii evenimentului. Evenimentul este găzduit de Centrul de Instruire și Marketing al Camerei de Comerț și Industrie  Maramureș, iar deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, începând cu ora 9.00.

Cristina LUP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here