CIFRE – Încasări mai mari la bugetul judeţului în luna august

373

Maramureşenii au fost buni plătitori la taxe şi impozite luna trecută, după cum rezultă din raportul prezentat de către conducerea Administraţiei Finanţelor Publice Maramureş la întâlnirea colectivului pentru stabilirea măsurilor de impulsionare a colectării veniturilor la bugetul consolidat al statului.

Şeful adjunct al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Maramureş, Ioan Popa, a declarat că încasările la sfârşitul lunii trecute au fost mai mari pe capitolele bugetare componente, respectiv bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor sociale de sănătate, dar şi la alte venituri.

Popa a mai menţionat că pentru menţinerea volumului de încasări bugetare şi recuperarea arieratelor vor fi luate măsuri de identificare a cauzelor neefectuării plăţilor la termen, intensificarea de acţiuni pentru identificarea de noi contribuabili care pot fi beneficiarii unor eşalonări la plată.

Finanţele vor face şi o monitorizare a măsurilor de executare silită. Conducerea Finanţelor Maramureş a mai menţionat că programul, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, are o realizare de 115,79%.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here