CIFRE FINANŢE – Maramureşenii, buni plătitori de taxe şi impozite în iulie

361

Administraţia Finanţelor Publice Maramureş a realizat luna trecută la bugetul general consolidat al statului încasări mai mari cu peste 24 de milioane de lei faţă de luna iulie 2017. Ioan Popa, de la Finanţele Maramureş, a arătat că luna trecută am avut încasări mai mari pe toate bugetele componente.

La bugetul de stat a fost înregistrată o creştere a încasărilor cu 1.527.296 lei faţă de perioada similară din 2017, la bugetul asigurărilor sociale de stat avem creştere de 13.268.109 lei. La bugetul fondului pentru şomaj, creşterea nu e una spectaculoasă, 136.896 lei, iar la bugetul asigurărilor sociale de sănătate creşterea e de 9.667.511 lei.

Popa a mai anunţat la Prefectura Maramureş, la şedinţa privind încasările la bugetul consolidat al statului din 8 august, că se face în perioada următoare o analiză punctuală a operatorilor economici cu plăţi consistente la buget în trecut şi care în acest moment înregistrează un grad scăzut de conformare voluntară la plată, pentru identificarea neplăţii la termen, precum şi pentru identificarea acţiunilor viitoare. Se va face şi o analiză a sechestrelor instituite deja din punctul de vedere al stingerii titlurilor care au stat la baza întocmirii lor, pentru ca în cazul în care se constată o evoluţie satisfăcătoare să se solicite evaluarea în vederea evaluării valorificării bunurilor, urmată de măsura organizării de licitaţii de vânzare.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here