CIFRE – 33 infractori prinşi în Maramureş, într-o săptămână

373

În perioada 3-11 noiembrie, poliţiştii maramureşeni au organizat zece acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute s-a intervenit la peste 170 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră.

În cadrul acţiunilor organizate au fost identificate 33 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, au fost depistate două persoane declarate dispărute şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi ulterior măsura arestării preventive faţă de trei persoane.

# 15 accidente în judeţ
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. “Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de aproximativ 27.000 lei. De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 108.000 lei. Totodată, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a 15 accidente de circulaţie produse pe drumurile publice de pe raza judeţului, iar în cadrul acţiunilor organizate au fost constatate 15 infracțiuni rutiere, cele mai multe pentru consum de alcool, au fost reținute 55 permise de conducere şi au fost retrase 34 certificate de înmatriculare”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Poliţiştii atrag mereu atenţia asupra importanţei respectării normelor rutiere. Şi în această săptămână vor fi prezenţi zilnic pe drumurile publice din judeţ, în cadrul unor acţiuni de amploare desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here