CICÂRLĂU – O nouă ediție a festivalul de literatură “Vasile Lucaciu”

504

În perioada 1-2 decembrie , în comuna Cicârlău se va desfășura a XXI-a ediție bienală a festivalului național de literatură “Vasile Lucaciu”. La acest eveniment pot participa tinerii scriitori, din întreaga țară, care n-au debutat editorial. Aceștia trebuie să trimită să trimită 20 de poezii sau/și 20 de pagini de proză (scrise cu semne diacritice), la adresa de e-mail: festivalulvasilelucaciu@ yahoo.com, până în data de 1 noiembrie. Producțiile literare vor fi însoțite de o scurtă autobiografie literară și datele de contact ale autorilor.

Se acordă șapte premii, în valoare totală de 2.300 lei, pentru poezie și proză: marele premiu (500 lei), două premii I (400 lei), două premii II (300 lei) și două premii III (200 lei).

Juriul va fi format din critici literari și scriitori din Baia Mare, Bistrița, Cluj-Napoca, Satu Mare, Oradea și Zalău. Câștigătorii vor fi invitați să participe la manifestările festivalului de literatură “Vasile Lucaciu”, cheltuielile de cazare și masă urmând să fie suportate de organizatori (Consiliul Local Cicârlău și Cenaclul literar “Vasile Lucaciu”).

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here