CENTENARUL, LA RECEA – Primăria distribuie steaguri pentru cetățeni

372

La Recea a început acțiunea de distribuire a steagurilor tricolore pentru ziua de 1 Decembrie. Locuitorii comunei primesc gratuit drapelul României, cu rugămintea din partea primăriei de a-l arbora de Ziua Națională a României.

Primarul Pavel Octavian spune că primăria a achiziționat 2.000 de steaguri tricolore, cu scopul de a le distribui în gospodăriile din comună. „Mesajul pe fiecare pachet este că avem rugămintea ca fiecare steag să fie arborat de 1 Decembrie. Având în vedere că e an centenar, ca să nu poată spune nimeni că nu are steag, am făcut noi efortul de a le cumpăra. Nu a fost un efort foarte mare, având în vedere că prețul este cam 10-12 lei pe bucată”, a spus primarul.

Steagurile, cu dimensiuni de 130/95 cm, sunt distribuite în comună prin personalul primăriei. „Majoritatea se bucură de ele, dar mai sunt unii care le văd ca acțiuni de campanie elecorală. Dar anul acesta, înainte de toate, trebuie să fim patrioți și să fim mândri că suntem români”, mai spune primarul Pavel Octavian.

 

Angela SABĂU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here