CEL MAI BUN “ZIMBRU” ÎN 2019 – Adrian Apostol (CSM Știința): “La Farul n-am obținut mai mult de locul 2, în Baia Mare am devenit campion”

235

Campioana României la rugby, CSM Știința Baia Mare, a dat publicității topul celor mai buni sportivi din acest an. Locul 1 este ocupat de Adrian Marian Apostol, care a fost urmat în această ierarhie de Dorin Gigi Manole și Marius Dănilă, căpitanul echipei.

Adrian Apostol a avut o contribuție majoră la cucerirea titlului de campioană la rugby în acest an. Aripa echipei CSM Știința Baia Mare a înscris trei eseuri în semifinala cu Timișoara Saracens (35-30) și două în finala cu Steaua București (24-22).

„A fost un an greu, dar cu realizări foarte importante. Am cucerit titlul și suntem pe primul loc la finalul turului actualului campionat. Pentru mine a fost primul titlu național. Eu am venit de la Farul Constanța, cu care nu am obținut mai mult de locul 2, în Baia Mare am devenit campion.

Mi-am dorit foarte mult să realizez acest lucru. Cu ajutorul colegilor, antrenorilor și a suporterilor am reușit să ajut echipa să câștigăm titlul. Anul viitor vreau să jucăm cât mai bine și să terminăm pe primul loc”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Adrian Apostol.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here