CE SE MAI FURĂ ÎN MARAMUREȘ – Scandal pentru… lucernă în Ardusat. S-a ajuns la amenințări! (VIDEO)

600

Ne-am obișnuit să afirmăm că în România s-ar putea fura orice. Totul depinde de cei care au mâna de la lungă la foarte lungă.

Zilele trecute, un individ a furat… covorul de la intrarea într-un magazin din Baia Mare. În pofida faptului că e vară, bărbatul respectiv, cu o căciulă în cap, s-a apropiat de ușa spațiului comercial, a pus mâna pe preș și dus a fost. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Proprietarul spațiului comercial a postat un anunț pe Facebook. „Dacă ştiţi cine e acest personaj vă rugăm să ne ajutaţi la recuperarea preşului din faţa magazinului”, a scris acesta.

Situația a stârnit indignare pe rețelele de socializare. „Până la urmă fură acest preş cu bună ştiinţă. Dacă le dai bani îi beau, dacă le dai mâncare nu prea vor, iar dacă îi tragi un şut în fund pentru ceea ce a făcut toată lumea devine sensibilă. De muncit ce să le mai ceri că s-au obişnuit cu primitul şi furatul”, a mai scris un internaut la postare.

Dacă știți cine e acest personaj vă rugăm să ne ajutați la recuperarea preșului din fața mag Vidra. 😀

Publicată de Bejan Cristian pe Luni, 15 iulie 2019

# Tot ei au fost cu gura mare!…
Însă, uneori nu ai nevoie de camere de supraveghere să surprinzi hoții în acțiune. Un astfel de caz a avut loc în comuna Ardusat. Acolo, lucerna este la mare căutare. Un bărbat din localitate i-a surprins pe indivizii dotați cu o căruță trasă de un cal cum încarcă lucerna pregătită. I-a filmat și i-a pus pe Facebook. Partea proastă este că, surprinși în flagrant, autorii au încercat să îi intimideze pe cei care i-au găsit exact când furau. Localnicii din zonă susțin că infractorii sunt țigani din Bozânta, care și-au făcut un obicei din a se alimenta cu lucernă de pe terenurile altora. În plus, unii oameni au renunțat să își mai cultive terenurile, tot din această cauză. „E ceva la ordinea zilei pentru acei țigani. Toată lumea renunță la culturile de lucernă pentru acele pramatii”, a scris o internaută. „Ar trebui prinși și să li se rupă picioarele, că altul nu mai fură! E rușinos să furi din munca altuia, dar unii nu au rușine”, a completat o altă prietenă virtuală.

Pe eii

Publicată de Vancea Robert pe Luni, 15 iulie 2019

# S-a întocmit dosar penal
Pe fir au intrat oamenii legii maramureșeni, care i-au depistat pe indivizi. „Polițiștii Secției Rurale 3 Fărcașa au intervenit la fața locului și au identificat persoanele care au încercat să sustragă lucernă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de furt și amenințare, iar cercetările continuă, urmând ca, la finalul acestora, să fie dispuse măsurile legale”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here