CE MAI DISTRUG BĂIMĂRENII – Plăcile comemorative ale Revoluţiei din 1989, furate şi sparte

500

Unii băimăreni distrug orice ce nu este al lor. Nu dau dovadă de bun simţ şi respect faţă de bunurile publice care îi înconjoară, iar distrugerile mobilierului urban se văd peste tot. Dar distrug şi alte simboluri, cum sunt cele ale Revoluţiei din 1989. 

Pe treptele Casei Tineretului din Baia Mare se poate vedea clar de către oricine o bucată dintr-o placă comemorativă, se pare, pe care stă scris “22 Decembrie 1989”. Cum a ajuns acea placă acolo, nimeni nu ştie. Cine a adus-o acolo, la fel o necunoscută. Dar dovedeşte un lucru şi anume că e mai uşor să distrugi decât să construieşti.

Avem distrugeri ale locurilor de joacă, ale băncuţelor pentru odihnă, ale foişoarelor de pe anumite străzi sau ale coşurilor de gunoi, care dispar peste noapte. Dar nici sighetenii nu se lasă mai prejos, iar administraţia locală de acolo trebuie să scoată bani serioşi din buzunar pentru a pune coşuri de gunoi sau pentru a înlocui becurile.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Nu puneti toti baimarenii in aceeasi oala. E vorba de anumiti baimareni MINORITARI de o anumita etnie care fac asta. Se stie doar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here