CAZUL VADU IZEI – Sindicatul Național al Polițiștilor din România reacționează (VIDEO)

739

Incidentul grav petrecut ieri în Vadu Izei, când un polițist a fost lovit în plin de un șofer băut din Berbești, a generat multe comentarii în spațiul virtual. Una dintre cele mai interesante este cea a Sindicatului Național al Polițiștilor din România (SNPR DECUS), care-l acuză direct pe ministrul de Interne, Mihai Fifor, pentru riscurile la care sunt supuși polițiștii.

“Nu dragilor, colegul meu din Maramureş nu <<a sărit>> pur şi simplu în faţa maşinii care l-a lovit, ci, după cum se vede, a efectuat semnalul de oprire perfect regulamentar! Rămâne de stabilit dacă a fost sau nu lovit intenţionat, ce este cert e că şoferul vinovat era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Domnule ministru Fifor, când ne ascultați și pe noi, polițiștii operativi? Domnilor parlamentari, prin legislația permisivă și bajocoritoare sunteți COMPLICII acestor specimene, ştiţi, nu?

Însănătoşire grabnică, Sorine!”, a scris pe Facebook Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS

AxaNews.ro

Poliţist rutier rănit în Maramureş

🛑 Nu dragilor, colegul meu din Maramureş nu "a sărit" pur şi simplu în faţa maşinii care l-a lovit, ci, după cum se vede, a efectuat semnalul de oprire perfect regulamentar!⚠️Rămâne de stabilit dacă a fost sau nu lovit intenţionat, ce este cert e că şoferul vinovat era sub influenţa băuturilor alcoolice. 😡🆘 Domnule ministru Fifor, când ne ascultați și pe noi, polițiștii operativi? Domnilor parlamentari, prin legislația permisivă și bajocoritoare sunteți COMPLICII acestor specimene, ştiţi, nu? Însănătoşire grabnică, Sorine! 😞https://www.facebook.com/369380783396545/posts/970637546604196?s=100011501018426&sfns=moBogdan BănicăVicepreşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS

Publicată de Bogdan Bănică pe Miercuri, 21 august 2019

Citește și

PREMIERĂ AxaNews.ro (ACTUALIZARE) – Incident grav în Vadu Izei. Un polițist a fost lovit în plin de o mașină

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here