CAZ CRIMĂ CARACAL – Suspectul principal neagă că ar fi cunoscut-o pe Alexandra. // STS zice că a respectat procedurile (FOTO)

360

Criminalul din Caracal continuă să nege acuzațiile aduse, în ciuda dovezilor găsite de anchetatori. Surse din anchetă spun că Gheorghe Dincă a spus că nu o cunoaște pe Alexandra Măceșanu și că nu a văzut-o niciodată.

În fața judecătorului, sâmbătă, Gheorghe Dincă a negat cu vehemență toate acuzațiile aduse.

Surse din anchetă spun că bărbatul susține că pe Alexandra Măceșanu nu a văzut-o niciodată și nu a luat-o astfel, la ocazie, cu mașina. Procurorii l-au acuzat de trafic de persoane și viol și au cerut arestarea lui preventivă.

”Nu sunt de acord cu încadrarea juridică a faptelor. Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat. Mi s-a prezentat fotografia numitei Măceșanu Alexandra Mihaela și declar că nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată. Nu am transportat-o niciodată pe aceasta cu autoturismul”, a spus Gheorghe Dincă.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă. Avocatul său a contestat decizia tribunalului din Dolj.

În plus, Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță rezultatele anchetei interne privind cazul Alexandrei Măceșanu, care a sunat la 112 cerând ajutor din casa criminalului de la Caracal. ”Au fost respectate toate prevederile”, anunță STS.

Conform STS, ancheta internă a fost derulată joi și vineri.

Vă prezentăm integral comunicatul privind concluziile anchetei STS:

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a realizat, în cursul zilei de ieri, pe durata nopţii şi în cursul zilei de astăzi, o investigaţie internă privind respectarea atribuţiilor operatorilor 112 ai STS, îndeplinirii prevederilor din manualul de operare și a funcționalităţii Serviciului 112.

În urma verificărilor interne, dorim să vă reconfirmăm că au fost respectate prevederile privind operarea și că nu au fost inadvertențe, sincope sau defecțiuni tehnice ale echipamentelor sau serviciilor lor în ceea ce priveşte modul de tratare a apelurilor 112.

Ne cerem, totodată, scuze pentru întârzierea comunicării publice ce a generat nemulțumiri, intenția noastră fiind de a documenta şi a prezenta cu acuratețe adevărul referitor la apelurile efectuate la 112 pentru cazul în discuție.

Vă asigurăm că vom pune la dispoziția organelor de anchetă toate informaţiile, documentele şi înregistrările necesare cunoașterii adevărului.

Sursaobservator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here