CĂUTĂRI ÎN MUNŢI – Un tânăr de 18 ani din Cavnic s-a pierdut în zona Pietrele Şoimului

910

Sâmbătă, 19 mai, în jurul orei 22.00, jandarmii maramureşeni au fost informaţi cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a apelat sistemul de urgenţă 112, prin care menţiona faptul că s-a rătăcit în zona montană.

Militarii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Cavnic, au luat legătura telefonică cu persoana în cauză, care le-a declarat că se află undeva spre Mogoşa, în zona împădurită a oraşului. După acestea, jandarmii s-au deplasat înspre locul indicat, iar acea persoană a fost găsită sub locul numit Pietrele Şoimului. Jandarmii au constatat că persoana era un tânăr cu vârsta de 18 ani din localitatea Cavnic, că acesta era în stare bună de sănătate, dezorientat şi speriat.

“Persoana a fost transportată până la sediul Postului Montan de Jandarmi Cavnic, totodată fiind anunţată şi mama lui, iar apoi, s-au deplasat împreună spre locuinţă. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor montani, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”, a precizat cpt. Vasile Nicolae Radu, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here