CĂTĂ TRISTEŢE – Flavia a plecat, dar colegii ei de la UPU Baia Mare nu o vor uita niciodată! Spitalul Judeţean, în doliu

7774

E greu de înţeles cum suferinţa unui om îl conduce către moarte. E greu de înţeles cum un om preferă să abandoneze tot, numai pentru a scăpa de durere. E greu de înţeles cum un om care a salvat atâtea vieţi sau le-a acordat asistenţă medicală, acum, nu mai este.

Plecarea timpurie a tinerei în vârstă de 27 de ani, angajată la Urgenţă, în Baia Mare, a lăsat multă durere. Colegii ei nu pot să îşi explice ce s-a întâmplat. O descriu ca fiind o persoană plină de viaţă, mereu implicată în atribuţiile sale, mereu dornică să facă să fie bine. Nu s-a certat cu colegii săi, ea a fost mereu… acolo.

# O colegă şi prietenă devotată
Un lucru este cert. Ei, cu siguranţă, nu o vor uita niciodată. “Despre Flavia am putea spune atat de multe, încât paginile unei cărți nu ar fi suficiente. Totuşi, Flavia a fost din punct de vedere profesional o persoană dedicată meseriei, implicată în fiecare caz pe care l-a preluat și dornică să ofere soluții în cel mai scurt timp posibil având în vedere faptul că își desfășura activitatea în cadrul UPU. Dar, dincolo de toate acestea pentru noi a primat omul minunat care a fost Flavia, colega devotată și prietenă pe care te ai putut baza în fiecare clipă. Moartea s a fulgerătoare ne a lăsat un gol imens în suflete, dar mai ales regretul că totul s-a petrecut mult prea repede fără să avem șansa de a i veni în ajutor asa cum ea a făcut o de atatea ori. Colectivul UPU-SMURD este alături de familia greu încercată”, a precizat, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Maria Stan, asistent social în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Dumnezeu să o odihnească în pace pe Flavia Magdău-Tătărău!

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here