CÂTĂ NESIMŢIRE! – Maşină decapotabilă, parcată pe loc de handicap, în Baia Mare (GALERIE FOTO)

1457

Nesimţirea unor conducători auto nu are limite! Vineri după amiază, o şoferiţă cu un autoturism decapotabil nu a găsit alt loc de parcare decât pe spaţiul destinat persoanelor cu handicap.

Un echipaj al Poliţiei Locale Baia Mare, aflat în trecere pe bulevardul Unirii, a observat întreaga “operaţiune” şi a încercat să o legitimeze pe şoferiţă, dar ia-o de unde nu-i! Poliţiştii au aşteptat-o minute-n şir să se întoarcă la bolid.

La un moment dat, conducătoarea auto s-a întors la maşină, însă a făcut repede pasul înapoi. Resemnaţi, oamenii legii i-au făcut un cadou – o amendă. Pe care i-au lăsat-o pe parbriz, întrucât şoferiţa nu a catadicsit să se întoarcă să discute cu ei. Astfel, poliţiştii s-au dus în drumul lor.

La scurt timp după aceea, şoferiţa s-a urcat în maşină, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, după care a plecat. Poliţiştii locali au mai făcut o tură, dar nu au mai găsit-o. Întrebare – va plăti şoferiţa sancţiunea ori se va comporta exact ca şi la vederea echipajului?

Suntem convinşi că nu este singura deţinătoare de permis care ignoră “albastrul” vopsit pe locurile speciale de parcare. Iar la cât înţeleg unii proprietari de cai putere să respecte legea, e clar că nu e nici ultima persoană care nu respectă drepturilor celor cu nevoi speciale.

AxaNews.ro

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here