CÂTĂ CRUZIME! – A făcut accident în Mara, dar și-a lăsat pasagerul rănit în mașină!

1122

Numai în cazul unui accident de circulaţie soldat cu pagube materiale şoferul implicat are la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la poliţie. Dacă în urma accidentului a rezultat rănirea vreunei persoane,conducătorul auto este obligat să anunţe imediat poliţia, să nu modifice sau să şteargă urmele şi să nu părăsească locul faptei.

Un tânăr, care a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui pasager şi a părăsit locul faptei a fost identificat de poliţişti, iar acum este cercetat sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii au intervenit luni, 6 mai, la un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Mara, după ce o femeie aflată în trafic a observat ce s-a întâmplat şi a sesizat poliţia.

“La faţa locului, poliţiştii au putut constata doar pagubele produse în urma impactului, întrucât şoferul a părăsit locul faptei. Mai mult, acestuia nu i-a păsat de pasagerul pe care-l transporta şi care, rănit în urma accidentului, a ajuns la spital cu o maşină de ocazie. Investigaţiile efectuate au relevat că la volan se afla un tânăr de 22 de ani, din Mara, care pe fondul vitezei a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac şi cu un gard.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here